Jan Veen.
 
Jan VeenOnze dirigent, Jan Veen, is als docent aardrijkskunde en muziek verbonden aan een VMBO-school in Grootegast. In 1986 is zijn carrière als dirigent begonnen. Vanaf 20 februari 1987 is hij dirigent van het “Vredewolds Chr. Mannenkoor”. 
 
Jan is sinds 1989 in het bezit van het diploma koordirigent, behaald op de SNK-opleiding van de "Waldsang" te Buitenpost.
 
Uit de vele jaren dat hij dirigent van het koor is, blijkt dat hij gemotiveerd, enthousiast, deskundig en bovendien op een plezierige wijze het koor leidt.

Bert van Cimmenaede.
 
Als dirigent is Bert een autodidact, maar al heel vroeg ging zijn hart echter uit naar de piano en het orgel. Onder zijn opleiders vind je grote namen als, Piet van Egmond, Willem Hendrik Zwart, Charles de Wolf en Klaas Jan Mulder. 

Bert is sinds jaren de vaste begeleider van het 'Vredewolds Chr. Mannenkoor". Tijdens het optreden begeleidt hij ook de samenzang en bij uitvoeringen en concerten geeft hij vaak een persoonlijke noot aan het geheel door een solo partij te spelen op het orgel en/of de piano.